11/22/17

День Гідності і Свободи - крок у Європу

     З метою вшанування патріотизму і мужності громадян України, які постали на захист патріотичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору; прищеплювати любов до Батьківщини, розвивати бажання стати гідними громадянами України  вихователем  групи продовженого дня НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 -ДНЗ" м.Хоростків  Верес Г.С. та класним керівником  Машутою С.І. у 3-А класі було проведено  годину спілкування  " Хто не знає минулого - той не буде мати майбутнього".

   Діти разом із своїми педагогами згадали події, які відбувалися восени 2004 року та у листопаді 2013р.-лютому 2014 р. Декламували вірші, котрі були складені на честь загиблих  та учасників  цих страшних подій, висловлювали власні судження щодо  місця України в Європейському суспільстві. 
   Учні створили папку, у якій зібрали поезію Революції гідності  та малюнки, на яких  зобразили, якою вони бачать свою Україну:
Вишиту колоссям і калиною
Вигойдану співом солов'я.
Зветься величаво - Україною
Земля зачарована моя.
   На завершення діти стоячи  прослухали  Гімн  Майдану, який  присвятили всім патріотам України, які загинули за  її волю.



















Немає коментарів:

Дописати коментар